אודות

 מסעדת "על המים" הכשרה, הינה מוסד קולינרי ותיק ויוקרתי, אשר מתחילת דרכה בשנת 1987 קבעה סטנדרטים בלתי

מתפשרים ועד היום היא מהווה סמל לבישול עילי, חדשנות ואיכות.

 

המסעדה מתמחה בדגים, יחד עם מיקומה מעורר ההשראה על חוף ימה של הרצליה, יוצרים חוויה קולינרית ייחודית המשלבת מסורת ותעוזה.

 

לצד התפריט הכשר המוקפד, המסעדה מתהדרת באוסף יינות פרטי ומובחר הכולל למעלה ממאה סוגי יינות מהמשובחים בארץ ובעולם  וכן בארכיון פרטי אשר נאסף במשך שנים.

 

אנחנו מזמינים אתכם להישען לאחור וליהנות מארוחה בלתי נשכחת על רקע אוושת הגלים של הים התיכון.

 

רישיון העסק שלנו>

 

תעודת כשרות שלנו>

לפרטים נוספים והזמנת מקומות: 09-9501767